Hír | Tánc-Zene

Debrecenben, a IV. Baptista Világtalálkozón lépett fel az oroszlányi Silhouette tánccsoport. Az igazság halhatatlan című műsorukat nagy érdeklődés övezte.

Ezúttal Debrecenben, immár negyedik alkalommal rendezték meg az ötévente aktuális Baptista Világtalálkozót. A rendezvényen az összes olyan ország képviseltette magát, ahol működik baptista felekezet, így több mint száz ország fellépői szórakoztatták az érdeklődőket. A találkozó célja az volt, hogy a felekezet résztvevőit ne szakítsák szét a nyelvi és kulturális különbségek.

A Bakfark Bálint Alapfokú Művészeti Iskola Silhouette balettcsoportja Az igazság halhatatlan című műsorát mutatta be a világtalálkozón. Az oroszlányi fiatalok előadását kiemelt érdeklődés övezte, mintegy 600 néző tekintette meg a műsort. A darabot a magyar baptista egyházi elnök megbízottja egy korábbi előadás alapján javasolta a rendezvényre. A művet Benkő Ferenc gyülekezeti tag álmodta meg, a koreográfiát pedig Csáky Mária táncpedagógus dolgozta ki. (fotó: Csernyik Zsombor)/

-kemma.hu-

2017. augusztus 10., 07:35