Mint arról beszámoltunk, 227 millió forintba került a Petőfi udvar 6-7. szám alatti, 24 lakásos lakóépület komplex felújítása. Az önerős beruházás felavatását követően írták ki a pályázatot a bérlakásokra, amelyre 83-an adták be dolgozatukat.

A pályázatot írásban, a pályázati kiírás melléklete szerinti formanyomtatványon, az abban meghatározott mellékletekkel együtt, zárt borítékban kellett benyújtani, és hiánypótlásra nem volt lehetőség. Ezek alapján az előzetes vizsgálatot követően 38 munka volt érvényes.

Arról, hogy ki költözhet az új, modern otthonokba, szerdai, zárt ülésén döntött a képviselő-testület.

Pályázatot nyújthatott be egyébként az a nagykorú, Oroszlányon lakóhellyel vagy munkahellyel rendelkező magyar állampolgár:

  • akinek a családjában – a vele együttköltöző családtagokat is számítva – az egy főre jutó 3 havi átlagkereset (jövedelem) eléri a mindenkori legkisebb öregségi nyugdíj összegének kétszeresét (57.000,- Ft), de nem haladja meg sem a szerződéskötésre való ajánlat megtételekor, sem a listára kerülés időpontjában, sem a bérleti szerződés megkötésekor a mindenkori legkisebb öregségi nyugdíj négyszeresét (114.000,- Ft).
  • akinek és a vele együttköltöző családtagjainak személyenként – nincs az ajánlat megtételekor érvényes legkisebb öregségi nyugdíj ötvenszeresét (1.425.000,- Ft) meghaladó értékű ingatlan vagyona, illetőleg Oroszlányon beköltözhető lakástulajdona, lakástulajdonon fennálló, 50%-ot meghaladó terjedelemben érintett haszonélvezeti, használati joga.
2017. június 08., 06:33