A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szakmai partnereivel együtt kedden értékelte az elmúlt évi tevékenységét és megfogalmazta 2017. évi célkitűzéseit.

A rendezvény résztvevőit a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője, Farkas Gábor r. ezredes köszöntötte. Sólyáné Farkas Friderika r. alezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető elnöke tartott tájékoztatót a 2016. évben bekövetkezett személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleseti helyzetről, valamint az elmúlt évi baleset-megelőzési tevékenységéről.

Ezt követően Buóczné Miklán Erzsébet r. őrnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára beszélt a 2017. évben kitűzött célokról, megvalósítandó programokról. A korábbi évhez hasonlóan ebben az évben is prioritást élvez a gyalogosok és kerékpárosok védelme, az ittas vezetők kiszűrése, valamint a halálos kimenetelű és a személysérüléssel járó közúti közlekedési balesetek számának csökkentése.

2017. február 22., 07:12